Auteur: Roy van Gellekom

A fool with a tool
is still a fool

Leestijd: 3 minuten

Het 'aan' zetten van een nieuw tooltje betekent nog niet dat het ook gebruikt gaat worden.

Wij zien helaas nog regelmatig de inzet van nieuwe tooling (zoals Microsoft 365) mislukken omdat er geen of te weinig aandacht is geweest op de impact van de verandering zoals die door de gebruikers ervaren wordt. Ons vertrekpunt is dan ook de impact en begeleiding van jullie medewerkers. Technologie is hierbij ondersteunend.

We begeleiden jullie medewerkers op een persoonlijke manier. Afhankelijk van de digitale vaardigheden kan er gekozen worden voor een persoonlijke training, workshops of 24x7 toegang tot een e-learning platform met functionele video's. Op deze manier kunnen medewerkers op een eigen tempo Microsoft 365 en andere functionaliteiten zoals Teams of Onedrive ontdekken.

70 - 20 - 10 : Spelend leren; in het onderwijs heel gewoon. Binnenkort ook binnen uw bedrijf?

Vanuit de wetenschap dat we 70% van wat we leren, plaatsvindt door wat we toepassen op de werkvloer, 20% als we erover praten met anderen en slechts de laatste 10% leren we in een klaslokaal, adviseren we de inzet van een Microsoft 365 online gamification platform waarbij we het gezamenlijk leren in de praktijk stimuleren. 

Dit platform is inzetbaar voor jullie gehele organisatie. Afdelingen en/of teams bepalen zelf waar en op welk moment ze aan de slag gaan. Triggers en resultaatmetingen motiveren spelers om nieuw gedrag toe te passen in de eigen werkomgeving. 

Microsoft 365 gamification is opgezet vanuit de gedachte dat medewerkers elke dag een beetje beter willen worden: slimmer (samen)werken, werk leuker maken en klanten nog beter helpen.

Wil je meer weten?

Laat het me weten...

Deel deze pagina
Roy-van-Gellekom-avatar-21.jpg
Meer informatie