Moderne cloud werkplek

Creëer de ideale werkplek voor jouw organisatie en collega's.

De moderne cloud werkplek; hoe gaat dat in de praktijk?

it performance group

Vandaag de dag is werk dynamischer dan ooit. Collega's werken steeds vaker niet meer allemaal op dezelfde plek in hetzelfde kantoor, ze werken steeds vaker samen in teams met wisselende samenstellingen en maken gebruik van allerlei digitale tools die hen daarbij ondersteunen.

In een moderne organisatie is informatie de sleutel tot goede samenwerking. Deze informatie is vaak verdeeld over verschillende applicaties. Een goed geintegreerde moderne werkplek helpt collega's en andere gebruikers om meer gedaan te krijgen met de middelen die ze hebben, waar en wanneer ze maar willen. Microsoft 365 met daarin onder andere de applicaties Teams, SharePoint en OneDrive zorgen voor een stabiele basis.

Lees meer

Maar ja, hoe dan?

Om te beginnen: Stel de mens centraal! Techniek is ondersteunend.

Samen met afgevaardigden uit jullie organisatie stellen wij graag de ideale werkplek met jullie samen. Dat doen we in interactieve sessies waarin we met IT, HR, communicatie, gebruikersgroepen en management kijken naar de informatiebehoeften, benodigde applicaties, gereedschappen en middelen om gericht en eenvoudig samen te werken.

Het gevolg is dat mensen sneller en eenvoudiger informatie kunnen vinden, goed kunnen samenwerken, kennisdelen en overleggen en meer plezier uit hun werk halen.

Lees meer