Zoek je een stage of afstudeerplek?

Stage HBO (bachelor of associate degree)

Volg je een HBO opleiding Infrastructure & Security of de opleiding Software Development en sta je er open voor om na het behalen van je diploma bij ons aan de slag te gaan, lees dan verder...

Kom ons team versterken

Heb jij de passie die we zoeken en wil je graag met ons meegroeien?

Stage lopen of afstuderen bij ITPG

Verschillende stage opdrachten beschikbaar

En stuk voor stuk opdrachten waar je eens goed je tanden in kunt zetten...

Daarnaast staan wij altijd open voor studenten met goede ideeën die aansluiten bij onze diensten of de vragen van onze klanten. Afhankelijk van je opleidingsrichting ga je aan de slag met onderwerpen zoals:

  • Voor infra studenten: het ontwerpen van een standaard voor het segementeren van (grotere) netwerken met als doel om de performance op orde te houden en te zorgen dat de (on-prem en cloud) segmenten op een veilige manier met elkaar communiceren.
  • Voor security studenten: het opzetten van een systeem waarmee we automatisch diverse klantomgevingen kunnen testen op kwetsbaarheden. Daarbij komen zaken als log service, security monitoring, pentesten, vulnerability management uiteraard aan bod.
  • Voor ontwikkelaars: het ontwerpen en bouwen van Apps op het Microsoft Power Platform (PowerApps, PowerAutomate, Power BI). In eerste instantie zijn deze Apps bedoeld om de werkprocessen van ITPG te ondersteunen. Maar uiteindelijk gaat het met om het automatiseren van analyses ten behoeve van klanten.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een zelfstarter die goed weet om prioriteiten te bepalen? Je bepaalt je eigen dagindeling en daarin verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jou. Je bent kritisch en kan goed feedback geven en ontvangen. We werken in een klein team en samen zijn we verantwoordelijk voor het opleveren van goed functionerende klantomgevingen. We zijn kritisch naar elkaar en blijven daardoor iedere dag leren. Je bent leergierig en bent net zo enthousiast als wij over alle mooie nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT. Je vindt het echt leuk. 

En verder ben je vooral plezierig om mee samen te werken.