Werken bij ITPG

Business & IT Consultant

Het klink wellicht cliche, maar je bent toch echt DE schakel tussen business en IT!

Kom ons team versterken

Heb jij de passie die we zoeken en wil je graag met ons meegroeien?

IT Performance Group

Werken bij ITPG

Bij ITPG werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij bieden een goede werk-privé balans, waarbij hybride werken uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

Onze kernwaarden zijn: Kennis, Verbinding en Plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van ruim 30 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou. 

Wat bieden we jou?

Los van onze mooie kantoren in Limburg en Brabant, krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanaf dag 1 ben je onderdeel van een hecht en informeel team en je staat er dan ook nooit alleen voor. We helpen elkaar en vieren onze successen op de wekelijkse borrel.

Denk je nu, dat is mooi… Maar wat houdt dit nu concreet in?

Je bent veel op pad, dus we bieden je de mogelijkheid een auto te leasen of gebruik te maken van onze mobiliteitsregeling. Als Business & IT Consultant verdien je tussen de €3.400 en € 5.500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is uiteraard afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau. In principe zoeken we collega's die voltijds werken, maar parttime (minimaal 32u) is zeker ook bespreekbaar.

Denk je nu “dat klinkt goed!”, neem dan vooral contact op. Wij vertellen je graag meer!

Nu we het toch over requirements hebben...  Wat neem jij mee? 

  • HBO- of WO-diploma in bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of Business en IT of aantoonbare ervaring op dit gebied;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het snijvlak tussen business en IT;
  • Goede spreek- en schrijfvaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Goed in staat om jouw communicatie af te stemmen op je gesprekspartners, klanten of collega’s;
  • Je bent in staat om op een passende manier je mening of visie te delen; 
  • Je bent analytisch en in staat om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken;
  • En je bent nieuwsgierig. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Het schaap met de 5 poten 

We realiseren ons dat we een schaap met 5 poten zoeken. Maar als je er 4 hebt, dan mag je ook gerust reageren op deze vacature. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij ITPG verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.