Auteur: Huub Snackers

Hoe veilig is jouw data?

Leestijd: 2 minuten

Digitalisering biedt kansen, maar brengt ook risico's met zich mee. Vooral MKB bedrijven zijn vaak een makkelijke prooi voor cybercriminelen, omdat zij hun IT-beveiliging niet op orde hebben.

Zonde, want goede security is zeker niet voorbehouden aan grote multinationals. Weet je zeker dat jouw IT-beveiliging op orde is? Bescherm jouw bedrijf tegen onverwachte bedreigingen.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens een eerste gesprek proberen we een indruk te krijgen van jouw  huidige beveiligingsniveau. Ten eerste staan we natuurlijk stil bij jullie technische beveiliging. Denk aan netwerkbeveiliging, detectie van aanvallen, authenticatie en endpoint security.

Maar techniek is niet alles! Met techniek beveilig je de voor- en achterdeur. Daarmee ben je er nog niet. Overal zijn zijdeuren en ramen die eveneens om beveiliging vragen.

Om exact te bepalen waar potentiële kwetsbaarheden liggen, starten we met een nulmeting. Daarmee krijgen wij maar ook jij inzicht in zowel de bestaande als ook potentiële c.q. toekomstige kwetsbaarheden. Dat doen we over de drie pijlers Mens, Proces en Techniek.

Het resultaat van onze nulmeting (cq Security Check) is een prioriteitenlijst van issues plus hands-on adviezen c.q. maatregelen om bevindingen en issues aan te pakken. Daarmee leggen we ook meteen de basis voor het opstellen van jullie Cyber Response Plan. 

Vul hier aub je gegevens in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

In een wereld vol digitale risico's is jouw bedrijfsbeveiliging onze prioriteit. We evalueren techniek, mens en proces om een compleet beeld te krijgen van jouw IT-veiligheid. Wil je direct inzicht en praktisch advies? Meld je aan voor een gratis adviesgesprek via onderstaand contactformulier.

Vereist
Vereist

  

  

 

Deel deze pagina
Huub-Snackers-avatar-23.jpg
Meer informatie