Over IT-PG

Onderscheidend in IT-infrastructuur fulfillment

IT is vaak dé onmisbare schakel van uw bedrijfsvoering. Alleen als uw IT-systemen goed functioneren, kunnen uw medewerkers optimaal productief zijn. IT Performance Group begrijpt dat als geen ander. Als innovatieve totaalleverancier voor hoogwaardige fulfillment van IT-infrastructuren, garanderen we de optimale werking van uw IT en waarborgen we zo de prestaties van organisaties. IT Performance Group ontzorgt haar klanten volledig, als het gaat om alles wat met IT te maken heeft.

Betrouwbare IT-partner

Bij het vinden van de juiste IT-partner is betrouwbaarheid van groot belang. Dit garanderen we onder andere door samenwerking met kwalitatieve partners en een excellente service, 24/7! En natuurlijk door onze betrokken en gepassioneerde medewerkers; zij maken het verschil.

Waarom kiezen voor IT Performance Group?

  • Efficiënt: Wij monitoren en beheren de IT-infrastructuur op afstand, vaak zonder dat u als gebruiker daar iets van merkt.
  • Veelzijdig: U heeft de keuze uit een uitgebreid dienstenpakket. Zo bepaalt u zelf in welke mate u van onze diensten en ondersteuning gebruik wil maken.
  • Dichtbij: Ondersteuning op locatie. Op afroep of op vaste afgesproken momenten.
  • Oog voor het geheel: Onze professionals zijn generalisten. Hierdoor verliezen zij nooit het grotere geheel uit het oog. Onderlinge kennisuitwisseling zorgt voor optimale knowhow van specifieke materie.
  • Bereikbaar: Het IT-Helpdeskteam staat samen met onze Bereikbare Dienst dag en nacht voor u klaar om u en uw medewerkers van excellente ondersteuning te voorzien.
  • Transparant en inzichtelijk: Wij werken op basis van transparante, vaste tarieven en geven inzage in onze activiteiten door middel van periodieke (management-)rapportages.

IT Performance Group. Keeps IT going.