Categorie: Microsoft 365, Smartphone

Hoe stel ik Outlook 365 in op mijn Android?

Probeer het zelf

Uw Microsoft 365 account installeren op een Android-apparaat? Wij leggen in deze handleiding uit hoe dat mogelijk is!

Opmerking: voor het uitvoeren van deze handleiding dient u over de volgende benodigdheden te beschikken:

• Een Android-apparaat
  • Uw Microsoft 365 account (inclusief e-mailadres & wachtwoord)
  • De Outlook app

Controleer of uw Android-apparaat met het internet verbonden is en test of u in kunt loggen op uw Office 365 account:  https://portal.office.com

Klaar om te installeren? Let's go!

1. Open de Google Play store.
  2. Zoek de 'Outlook app voor Android' in de Google Play store.
  3. Klik op 'Installeren' en de app wordt voor u geinstalleerd.

Office 365 - android.jpg

Tijd om de Outlook app in te stellen!

1. Open de Outlook app en klik op 'Aan de slag'.
  2. Typ uw volledige e-mailadres in en klik vervolgens op 'Doorgaan'.
  3. Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en klik op 'Aanmelden' of op 'Volgende'.
  4. Uw account is nu aangemeld in de app en klaar voor gebruik!