Categorie: Microsoft 365, Smartphone, Tablet

Hoe stel ik Outlook 365 in op Apple iOS (iPhone/iPad)?

Probeer het zelf

Outlook 365 installeren op een iPhone of iPad? Wij leggen in deze handleiding uit hoe dat mogelijk is!

Opmerking: voor het uitvoeren van deze handleiding dient u over de volgende benodigdheden te beschikken:

• Een iPhone of iPad (hierna te noemen IOS apparaat)
  • Uw Microsoft 365 account (inclusief e-mailadres & wachtwoord)

Klaar om te installeren? Let's go!

1. Open de 'Instellingen' app op uw iOS apparaat.
  2. Klik vervolgens op 'Wachtwoorden en accounts'.
  3. Selecteer 'Nieuw account' en kies vervolgens voor 'Exchange'.
  4. Vul uw Microsoft 365 e-mail adres in en klik op 'Volgende'.Office 365 - IOS (4).jpg
  5. In deze stap krijgt u de vraag of u handmatig uw mailbox wilt configuren of in wenst te loggen. Kies bij deze optie voor 'Log in'.
  6. Voer vervolgens het wachtwoord van uw e-mailaccount in en klik op 'Aanmelden'.
  7. U krijgt na het aanmelden van uw mailaccount de vraag welke opties u wenst te gebruiken voor het synchroniseren van uw account. ​​​Wij adviseren om alle opties te selecteren! Office 365 - IOS (7).jpg

Klik vervolgens op 'Bewaar' om het toevoegen van uw mailbox te voltooien en u bent...