Werken bij ITPG

Werkstudent / Stagiair Content en Social media Marketeer 

Heb je zin om mee te bouwen aan het merk ITPG, lees dan verder...

Kom ons team versterken

Heb jij de passie die we zoeken en wil je graag met ons meegroeien?

IT Performance Group

Werken bij ITPG

De drie kernwaarden van ons bedrijf zijn: kennis, verbinding en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat.

Bij ITPG werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Met een team van ruim 30 bevlogen collega's adviseren en begeleiden we onze klanten op het gebied van Cloud, Security en Data. 

Bij ons heerst bovenal een informele werksfeer met een no-nonsense 'yes-we-can' cultuur, waar 'Work hard & Play hard' een centraal thema is, dat zeker tot uiting komt middels de vele teamactiviteiten en/of uitjes die georganiseerd worden.

Wat vragen we van jou? 

Je bent een zelfstarter die van aanpakken weet en ook goed weet om prioriteiten te bepalen. Je bepaalt jouw eigen dagindeling en daarin verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jou. Je bent kritisch en kan goed feedback geven en ontvangen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt ruime ervaring met het maken van video content en hebt wellicht al jouw eigen draai cq 'signature' ontwikkeld en bent bij voorkeur in het bezit van eigen apparatuur. Verder is het een pre als je kennis hebt over online marketing (SEO, Google Analytics, e-mail, social). Je volgt bij voorkeur een HBO/HBO Ad/MBO opleiding in de richting Media Design, Marketing, Communicatie of soortgelijk.

En verder ben je vooral plezierig om mee samen te werken.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Het schaap met de 5 poten 

We realiseren ons dat we een schaap met 5 poten zoeken. Maar als je er 4 hebt, dan mag je ook gerust reageren op deze vacature. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij ITPG verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.