Werken bij ITPG

Content en social media marketeer (m/v) 28-32 u

Heb je zin om mee te bouwen aan het merk ITPG, lees dan verder...

Kom ons team versterken

Heb jij de passie die we zoeken en wil je graag met ons meegroeien?

IT Performance Group

Werken bij ITPG

De drie kernwaarden van ons bedrijf zijn: kennis, verbinding en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat.

Bij ITPG werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Met een team van 25 bevlogen collega's adviseren en begeleiden we onze klanten op het gebied van Microsoft, Security en Data. 

Wat bieden we jou?

  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid tot resultaatgerichte bonus;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Laptop en telefoon, mogelijkheid om af te stemmen op eigen wensen;
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
  • Werken binnen een no-nonsense cultuur;
  • Werken bij een persoonlijk betrokken organisatie;
  • Informele werksfeer, jaarlijkse uitjes en teamactiviteiten.

Wat neem jij mee? 

Je bent een jonge, vriendelijke, enthousiaste, klantgerichte, nieuwsgierige en vooral creatieve collega die van aanpakken weet. Je hebt al 3 tot 5 jaar ervaring in het bedrijfsleven, een dienstverlenende en flexibele instelling en marketing zit je in het bloed. Je bent een zelfstarter die goed weet om prioriteiten te bepalen. Je bepaalt jouw eigen dagindeling en daarin verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jou. Je bent kritisch en kan goed feedback geven en ontvangen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden versterkt met kennis over online marketing (SEO, Google Analytics, e-mail, social). Je hebt bij voorkeur een HBO opleiding afgerond in de richting Marketing, Communicatie, Media Design of soortgelijk.

En verder ben je vooral plezierig om mee samen te werken.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Het schaap met de 5 poten 

We realiseren ons dat we een schaap met 5 poten zoeken. Maar als je er 4 hebt, dan mag je ook gerust reageren op deze vacature. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij ITPG verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.