Moderne werkplek

To cloud or not to cloud,
that's the question…

De moderne werkplek; hoe werkt dat in de praktijk?

it performance group

Vandaag de dag is werk dynamischer dan ooit. Uw collega's werken steeds vaker niet meer allemaal op dezelfde plek in hetzelfde kantoor, ze werken steeds vaker samen in teams met wisselende samenstellingen en maken gebruik van allerlei digitale tools die hen daarbij ondersteunen.

In een moderne organisatie is informatie de sleutel tot goede samenwerking. Deze informatie is vaak verdeeld over verschillende applicaties. Een goed geintegreerde moderne werkplek helpt uw medewerkers om meer gedaan te krijgen met de middelen die ze hebben, waar en wanneer ze maar willen. Microsoft 365 met daarin onder andere de applicaties Teams, SharePoint en OneDrive zorgen voor een stabiele basis.

Lees meer

Maar ja, hoe dan?

Dit is een kwestie van de bomen en het bos

Aan de hand van een ICT Health Check gesprek stemmen we samen met u af of uw huidige ICT omgeving nog in lijn is met uw bedrijfsdoelstellingen. Grote kans, dat dit niet meer het geval is. Aansluitend stellen we samen met u een digitaal transformatie plan op waarna we u begeleiden om stapsgewijs de reis naar de cloud te maken.