IT-infrastructuren

IT-infrastructuren

De IT-infrastructuur moet één geheel vormen met uw bedrijf. De processen, de mensen en de systemen binnen uw organisatie bepalen de eisen die gesteld moeten worden aan die IT-infrastructuur. Tel daar de factoren veiligheid, betrouwbaarheid en kosten bij op en het is duidelijk dat de keuze voor de juiste IT-infrastructuur en beheeromgeving een complex vraagstuk is. Gelukkig kunnen we u daarbij helpen.

Inrichten volledige IT-infrastructuur en beheeromgeving

IT Performance Group staat garant voor een perfecte uitvoering van volledige infrastructuurprojecten. Van advies en levering tot en met technische installatie. Samen met u maken we de juiste keuzes voor aanschaf van hardware zoals servers, desktops, laptops, thincliënts en printers. Maar ook voor overige randapparatuur, zoals modems, routers en switches. Kortom, van volledige netwerken en alle hardware componenten die daarbij nodig zijn.

Ook het inrichten van een datacenter, beveiliging van uw netwerk (firewalls, antivirus), de juiste back-up voorzieningen en de benodigde besturingssoftware van Microsoft en andere leveranciers behoren tot onze expertise.

Meer weten? Wij brengen graag een vrijblijvend voorstel uit voor de vervanging of upgrade van uw IT-infrastructuur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.