IT-advies

IT-advies

IT Performance Group is niet zomaar een IT-bedrijf. Wij leveren ook hoogwaardig advies, second opinions en complete Health Checks, vaak in opdracht van Directies en Raden van Bestuur. To the point advies, zonder franje. Daarvoor ondersteunen onze senior consultants en (interim) IT-managers.

Hoogwaardig IT-advies

Een optimale IT-infrastructuur én beheeromgeving zijn cruciaal voor de goede performance van uw organisatie. Het één staat echter niet los van het ander. Daarom staan onze deskundige adviseurs voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardig advies bij het maken van de juiste keuzes.

Health check: klopt uw IT-infrastructuur nog?

Voordat IT Performance Group aan de slag gaat in uw organisatie verrichten we een uitgebreide en complete health check. Tijdens een vaak intensieve voorfase kijken we hoe het reilt en zeilt op IT-vlak binnen uw organisatie. Vervolgens brengen we advies uit over hoe we zaken kunnen optimaliseren of zo nodig herstructureren of vernieuwen.

Second Opinion over uw IT-infrastructuur

IT Performance Group wordt steeds vaker ingeschakeld voor een second opinion op het IT-infrastructuurvlak. Zeker bij grote organisaties die veelvuldig met privacygevoelige gegevens te maken hebben – denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen en patiëntgegevens – is het van groots belang dat er op een correcte manier met deze gegevens wordt omgegaan. IT Performance Group brengt met respect voor uw huidige IT-leverancier advies uit, en kan wanneer gewenst ook de nodige veranderingen doorvoeren binnen uw IT-infrastructuur.

Meer weten? Neem contact met ons op.