Cloud Services

Cloud Services

In een economie die 24 uur per dag doordraait, en waarbij tijd en plaats steeds minder een rol spelen, wordt de cloud steeds belangrijker. Inloggen waar je maar wil, data delen op ieder moment, vanaf elk type apparaat. Voor samenwerken op afstand, flexibele werkplekken en thuiswerken is de cloud ideaal. De cloudoplossingen van IT Performance Group zijn flexibel, snel en op maat.

Wat is de cloud?

Steeds meer hardware, software en bestanden verhuizen van pc naar een online omgeving; één centrale plek. U benadert uw programma’s of documenten dus via het internet. Voordeel is dat u snel over een applicatie zoals Microsoft Office kunt beschikken. U bekijkt uw mail waar en wanneer u maar wilt. Vanaf ieder device. Maar ook een CRM of klantbeheersysteem kunt u uitstekend in de cloud laten draaien. De hoeveelheid ruimte is onbeperkt, dus over opslagcapaciteit hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Voordelen van cloud services

Voordeel van de cloud is dat u de vaak kostbare software niet zelf hoeft aan te schaffen. U sluit een contract per gebruiker per maand af. Ook een private cloud concept behoort tot de mogelijkheden. Als dienstverlener in cloud services verzorgt IT Performance Group het volledige beheer en onderhoud voor u. Hieronder valt uiteraard ook het verzorgen van online back-ups onder. Ook installeren wij nieuwe versies van software, verzorgen we updates én zorgen we voor uitstekende beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang. Zo nemen we u alle zorgen uit handen.

Datacenter diensten

Wilt u zeker weten dat uw servers met al uw belangrijke data onder de beste omstandigheden optimaal draaiende gehouden worden? Breng ze dan veilig onder in het datacenter van IT Performance Group. IT Performance Group heeft de beschikking over eigen datacenterfaciliteiten waar we volledige serverparken voor onze klanten onderbrengen en beheren.

  • Uw servers staan goed beschermd.
  • Keuze uit eigen servers op locatie of servers van IT Performance Group.
  • U krijgt de benodigde schijf- en processorcapaciteit op basis van een vast maandtarief en een vaste looptijd.
  • Onze diensten kunnen we ook aanbieden op basis van een private cloud concept.
  • Wij garanderen 100% uptime.

Wilt u de cloud in? Laat het ons weten. We laten graag de voordelen specifiek voor uw organisatie zien. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.