Beheer op locatie

Beheer op locatie

Het monitoren en beheren van uw netwerk kan in de meeste gevallen uitstekend op afstand gebeuren. Zo kunt u door met uw werkzaamheden en merkt u niets van onze aanwezigheid. En dát is nou net de bedoeling!

Specialist op locatie

Uiteraard is het ook mogelijk het beheer en de support altijd bij u op locatie plaats te laten vinden. Onze deskundige en gecertificeerde netwerkbeheerders zijn op de afgesproken momenten aanwezig. Zo heeft u onze kennis en kunde dichtbij, in eigen huis, wat onderling schakelen met uw eigen medewerkers nog eenvoudiger maakt.

Transparante werkwijze

In een overeenkomst leggen we vast op welke momenten we aanwezig zijn, tegen welk vast tarief. Dat is wel zo helder voor iedereen. Ook genereren we periodieke (management) rapportages. Die geven inzicht in alle beheer- en supportactiviteiten die door IT Performance Group zijn uitgevoerd op uw locatie.

Flexibele invulling van uw wensen

IT Performance Group is flexibel, en denkt graag met u mee over het optimaal inrichten van beheer voor uw organisatie. Een combinatie van remote beheer, met ondersteuning onsite op afroep behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Detachering van een IT-professional

Heeft u voor langere tijd een IT-professional binnen uw organisatie nodig? Denk dan eens aan detacheren. Staat er een project op de planning of heeft u behoefte aan vaste ondersteuning op IT-vlak? Dan kan het inhuren van een professional uitkomst bieden. De specialisten van IT Performance Group kunt u voor korte of langere tijd inzetten binnen uw organisatie.

Wij informeren u graag over de tarieven en voorwaarden voor het detacheren van één of meer professionals binnen uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.